.paula noponen

 

Etusivu

Keramiikka

Myllylän kansakoulu

Henkinen hyvinvointi

Tapahtuu

TAPAHTUU

1.11.2020

TYÖHUONEENI MUUTTAA KAUSALAN MEIJERILLE!

Pitkittyneen remontin ja itsehavainnoinnin sekä monen sattuman (jos niitä nyt edes on :)) seurauksena huomasin tekeväni vuokrasopimusta junaradan varrella sijaitsevan Kausalan vanhalle Meijerille! Ei siinä sen kummempaa kuin tavarat kantoon ja uusia tuulia kohti! Intoa täynnä, meni syteen taikka saveen, hehhehee, osuva sananlasku.

Suunnitelmissa ensi vuonna on siis keskittyä taiteelliseen toimintaan ja valmistautua siten ensivuoden näyttelyyn. Otan askeleen kerrallaan ja katson mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan.

Tilassa on mahdollisuuus pitää kursseja, joten sekään ei ole poissuljettu asia! Ensimmäinen kurssi on näillä näkymin Timo Kalliokosken TAROT -kurssi, jossa on vielä tilaa!

Lisäksi toiveenani on, että voisin tuoda tilaan myös henkisen työskentelyn. Jos mahdollista, siellä voisi pitää meditaatioiltoja sekä tehdä energia- ja henkiparannushoitoja.

Avajaiset toivottavasti ennen joulua :)

Mielenkiinnolla odotan itsekin miltä tulevaisuus uudessa paikassa näyttää!

(KIRJOITETTU 8.10.2020)

28.-29.11.2020

PARATIISIN PUUT 1 & 2: HERMEETTINEN TAROT (OSA 1)

Tervetuloa mielenkiintoiselle itsetuntemuksen matkalle Timo Kalliokosken opastamana! Timo on inspiroiva opettaja, jonka omalaatuinen tulkinta Tarot-korteista nivoo arkielämän, elämänpuun ja maailmankaikkeuden mystiikan keinoin. Kurssi järjestetään Kausalan Vanhalla Meijerillä. Jos kiinnostuit, soita tai laita sähköpostia!

18.3.2018 klo 18-19

HYVINVOIVA MINÄ - TAPAHTUMA KOUVOLASSA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Kouvolan aikuiskoulutuskeskuksessa. Osoite Taitajantie 2, Kouvola

Paula Noponen: Enkeleitä, siipimukeja, näytehoitoja, yleisö-meditaatio...TERVETULOA!

 

21.6.2018 TO klo 12-18

LUONNONKOSMETIIKKA & HEMMOTTELUPÄIVÄ MYLLYLÄN KANSAKOULULLA

n. 12-12.30 Rentouttava mielikuvamatka (Paula Noponen): Silmät suljettuina matkaamme luontoon ja avaamme aisteja mielikuvien avulla.

n. 12.30-17  Luonnon kosmetiikkatyöpajat (5-10 €) (Teresa de Heij): voide, kuorinta-aine, kylpysuola jne.

n. 13- Herkkuja Pop up kahviosta niin kauan kuin ruokaa riittää: 
Teresan kasviskeittoa & Paulan siemennäkkileipää / Johannan makeita gluteenittomia herkkuja sekä kahvia ja juomia Myllylän kansakoulun puutarhasta

n. 17-18 Rentouttava sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla (Margit Peltola): Äänimaljat hoitavat ja rentouttavat mieltä ja kehoa. Voit ottaa oman jumppamaton mukaan, jos vaikka mahtuisimme lattialle pötköttämään :)

LISÄKSI: Voit tehdä itsellesi jalkakylvyn niitty-yrteistä. Ota mukaan oma palju ja pyyhe.

LISÄTIETOJA: Paula (040-7764042)  ja Teresa (044-5159977)

 

1.7.2018 SU klo 12-17

AVOIMET PUUTARHAT MYLLYLÄN KANSAKOULULLA

Valtakunnallinen tapahtuma. Myllylän kansakoululla on perinteisesti puutarhan lisäksi avoimet ovet ja pajamyymäläkin avoinna. Lue lisää tapahtumasta...

 

11.-12.7.2018

VEDIC ART - KURSSI

MYLLYLÄN KANSAKOULULLA järjestetään kesällä Vedic-art kurssi opettajana Eija Rampa Orimattilasta. Kurssilla maalataan Vedic Art -prinsiippien mukaisesti. Voit osallistua aloittelijana tai jatkajana, sillä jokainen maalaa omaan tahtiin Eijan opastamana. Tervetuloa! Lue lisää Vedic artista...

 

18.8.2018 LA klo 9-18

KERAVAN VALKOSIPULIFESTARIT

MYLLYLÄN KANSAKOULU osallistuu jo toistamiseen valkosipulimyyjänä Keravan valkosipulifestareille. Tervetuloa! Lue lisää festarreista...

 

25.8.2018 LA klo 11-16

MYLLYLÄN KANSAKOULUN VALKOSIPULI JA SADONKORJUUTAPAHTUMA

Tapahtumassa myydään uuden sadon valkosipulia syötäväksi ja maahan laitettavaksi. Myynnissä myös muita sadonkorjuuherkkuja. Pajamyymälä avoinna ja pop up -kahvio. Facebookissa lisää tapahtuman lähestyessä :)

 

 

 
 
 

Paula Noponen

MYLLYLÄN KANSAKOULU
Riutanpääntie 11, 47450 Perheniemi

paula.noponen(at)gmail.com

040 7764042