.paula noponen

 

Etusivu

Keramiikka

Myllylän kansakoulu

Henkinen hyvinvointi

Tapahtuu

MYLLYLÄN KANSAKOULU

MYLLYLÄN KANSAKOULU FACEBOOKISSA! LUE LISÄÄ...

Satavuotias kansakoulu on pikkuhiljaa muuttunut kesäpaikasta kodiksi. Tämä paikka on Pertulle ja minulle paljon muutakin kuin koti. Se on työpaikka, se antaa mahdollisuuden meidän toteuttaa omia harrastuksia ja ennen kaikkea tämä on elämäntapa. Vanhassa rakennuksessa on aina kaksi puolta: remontin keskellä asuminen ja työskentely asettaa omat haasteensa, mutta aina niistäkin on selvitty.

PUUTARHA

Myllylän kansakoulun puutarha on minulle inspiraatio, voimanlähde, ravintoa tuottava maa ja paljon muutakin!

Omenoiden kukkiessa valkosipulin varret ovat purjon mittaisia! Myllylän kansakoulun valkosipulit ovat kysyttyä tavaraa ympäri vuoden. Iitissä niitä myy Iitin Maatilatori.

Liljoja, perennoja, kesäkukkia, kevätsipuleita...en tiedä mikä kukka puutarhassamme olisi lähimpänä sydäntäni. Kaikki saavat minut enemmän tai vähemmän hullantumaan väreillään, muodoillaan ja tuoksuillaan!

TYÖPAIKKA

Pajani sijaitsee vanhassa luokkahuoneessa, jonka ikkunat avautuvat pelloille. Talvi tuo erityisesti korkeisiin tiloihin omat ongelmasa, mutta tunnelmallisessa ja valoisassa pajassa on hyvä työskennellä lämpiminä aikoina.

PAJAMYYMÄLÄ

Pienessä myymälässämme on myynnissä minun keramiikkaa ja Pertun puutuotteita. Pidämme myymälää avoinna tapahtumien aikana sekä ennen joulua! Tervetuloa!

TAPAHTUMAT

Myllylän kansakoulu luo hyvät puitteet myös erilaisille tapahtumille. Olemme mukana vuosittain Avoimet puutarhat-tapahtumassa ja vaihtelevasti järjestämme myös POP UP -ruoka tai käsityötapahtumia koululla. Olemme järjestäneet myös raku-keramiikkakursseja ja kesäaikaan vierailevat opettajat ovat myös tulleet pitämään kursseja tiloihimme.

Keramiikkatapahtuma Myllylän kansakoululla 2013 sai liikkeelle ammattilaiset, harrastajat ja muuten vaan tapahtumasta kiinnostuneet.

 

Paula Noponen

MYLLYLÄN KANSAKOULU
Riutanpääntie 11, 47450 Perheniemi

paula.noponen(at)gmail.com

040 7764042